20 نکته ی مهم برای بهبود سئوی داخلی(قسمت اول)
برای رنکینگ بهتر سایتتان در نتایج گوگل بهتر است فعالیت های شما در حوزه ی محتوا سازی و اصول بهینه سازی سایت در نظر گرفته شود.برای اطلاع کافی از این موضوع با ایده آفرین همراه باشید
سئوی داخلی و سئوی خارجی دو مکمل هستند که در این بین سئوی خارجی تحت کنترل شما نیست و بالعکس شما زمانی در سئوی داخلی موفق خواهید بود که همه چیز را تحت کنترل خود سازید.
حال به مواردی که در بهبود سئوی داخلی به ما کمک می کنند می پردازیم :
1 -اهمیت عنوان مطلب در سئو
عنوان هر صفحه یکی از مهم ترین و پر اثر ترین المان در سئوی داخلی است و باید دارای کلمه کلیدی باشد همچنین باید مرتبط با موضوع باشد در صورت رعایت این دو اصل گوگل در سرچ های مرتبط کاربران صفحه ی شما را نیز در الویت قرار می دهد.
حال به بررسی چند سوال برای داشتن بهترین عنوان صفحه می پردازیم:
- کلمه کلیدی مهم و هدف گذاری شده در متن عنوان سایت شما وجود دارد؟
- در شروع عنوان سئوی مطلب خود از کلمه کلیدی استفاده کرده اید؟
- عنوان سئوی مطلب شما دارای 70 کاراکتر می باشد؟
- عنوان محتوای شما منحصر به فرد است؟
عنوان سئوی هر متن یک تگ جداگانه است که بیشتر افراد آن را با تگ توضیحات اشتباه و در هردوی آنها یک متن قرارمی دهند. عنوان صفحه در تگ title و در header صفحه قرار میگیرد. این عنوان برای کاربران تنها در تب های مرورگر قابل مشاهده است ولی روبات های گوگل بخوبی قادر به شناسایی و درک آن هستند.
بهتر است شما در عنوانتان از کلمه کلیدی استفاده کنید و در این بخش 70 کاراکتر را پر کنید.
2 - تاثیر تگ توضیحات در سئوی داخلی
بخش تگ توضیحات در گذشته تاثیر بالایی بر سئو داشت اما به علت سوء استفاده ی کاربران و پیشرفته تر شدن الگوریتم های گوگل هم اکنون تاثیر چندانی بر سئو ندارد.
اما با این حال بخش توضیحات تنها بخشی است که میتواند کاربران را به خواندن ادامه ی متن ترغیب کند.
سوالاتی که در بهبود تگ توضیحات به شما کمک می کند عبارت اند از :
- آیا تگ توضیحات شما شامل کلمه کلیدی هدف گذاری شده در متن می باشد؟
- آیا تگ توضیحات شامل 150 کاراکتر می باشد؟
- آیا در محتوای توضیحات خود از مترادف ها جهت فهم بهتر مخاطب استفاده شده است؟
- آیا تگ توضیحات برای هر صفحه منحصربه فرد می باشد؟
شما در تگ توضیحات می توانید چیزی که در عنوان نیاورده این را اینجا بیان کنید زیرا این متا دارای کاراکتر های بیشتری می باشد اما اگر توضیحات شما بیشتر از 150 کاراکتر باشد به صورت سه نقطه نمایش داده می شود و بی ارزش خواهد شد.
گوگل اعلام کرده است اگر نمیتوانید توضیحات متای منحصر به فردی نسبت به متن های دیگرتان داشته باشید بهتر است از نوشتن آن اجتناب کنید.
3 - هدینگ یا تگ عنوان در صفحه
تگ هدینگ برعکس تگ های متا و توضیحات برای همه ی مخاطبین قابل مشاهده می باشد و همچنین موتور های جستجو گوگل عنوان مطالب را از طریق همین هدینگ ها مخصوصا h1 میبیند.
سوالاتی که برای بهتر کردن هدینگ صفحات به شما کمک می کند عبارت اند از :
- صفحات سایت شما دارای تگ h1 می باشند؟
- در هر صفحه تنها یک تگ h1 وجود دارد؟
- کلمه کلیدی شما در تگ h1 موجود است ؟
- محتوای تگ h1 منحصر به فرد می باشد؟
- در صفحه تگ h2 نیز وجود دارد؟
-اگر دارای تگ h2 است یا متن آن نیز منحصر به فرد است و کلمات کلیدی نیز درون آن به کار رفته؟
هیچ محدودیتی در تعداد کاراکتر های مورد استفاده در تگ هدینگ وجود ندارد اما اگر کوتاه تر باشد توجه کاربرای بیشتری را به خود جلب می کند همیچنین باید از کلمات کلیدی که در متن قرار دارد در هدینگ نیز استفاده شود
شما باید در متن خود از هدینگ های h1 تا h6 استفاده کنید. در یک صفحه هرگز از دو تگ h1 استفاده نکنید و همچنین تگ عنوان و هدینگ را شبیه به هم ننویسید.
تگ های h2 و h3 نیز اگر دارای کلمات کلیدی باشد تحت تاثیر موتور های جستجو قرار می گیرند.
4 - محتوای صفحه
درون محتوای اصلی متن خود حتما از کلمات کلیدی هدف دار استفاده کنید . این بدان معنی نیست که تعداد و حجم کلمات کلیدی را بسیار بالا ببرید که متن را بد و بی مفهوم کند. به گونه ای هوشمندانه این کار را انجام دهید که کیفیت متن را بهم نریزد.
توضیحی برای کمک به بهتر شدن محتوا
سعی کنید محتوای شما بین 500 تا 1000 کلمه باشد . با اینکه موتور های جستجو یکی از دوست داران محتوای طولانی است اما کاربران نیز از طولانی بودن مطلب خسته خواهند شد و این را هیچ گاه فراموش نکنید که هدف ما و موتور های جستجو در اصل رضایت خاطر کاربران است.
در محتوا هیچ مقدار معینی وجود ندارد اما بهتر است این را بدانید که در هر دو خط یکبار از کلمه ی کلیدی خود استفاده کنید .
نکته ی مهم دیگر در تعیین محتوا تکراری نبودن آن است گوگل هیچ علاقه ای به مطالب تکراری ندارد و هنگامی که دو متن تکراری ببیند یکی از آن ها را اصل می پندارد و دیگری را در قعر صفحات خود جای می دهد.
20 نکته ی مهم برای بهبود سئوی داخلی(قسمت اول)