دلایل افت بازدید و رتبه عبارات سایت شما در گوگل
می توان گفت یکی از تلخ ترین تراژدی ها برای یک وبمستر افت بازدید و کاهش رتبه وبسایتش در نتایج موتورهای جستجوگر از جمله گوگل می باشد.
رخدادی که ممکن است به دلایل عمدی و یا غیر عمدی موجب نابودی و از بین رفتن یک کسب و کار ، مخصوصا کسب و کار هایی که با تولید محتوا بالا آمده وابسته به گوگل میباشند. این اتفاق ناخوشایند منجر می شود آن چه که باقی بماند کوهی از غم و استرس و از دست دادن امید برای ادامه فعالیت باشد که ممکن است گریبان گیر هر فردی شود .
کلمات و عباراتی که برای آنها تلاش بسیار انجام داده اید و زمان زیادی را صرف آنها کرده اید ، ممکن است به دلایل مجهولی یکباره دچار افت بازدید شدید شوند و یا حتی از صفحه اول حذف شوند ، به رتبه های پایین تر نزول کنند و یا منجر حذف از کل نتایج گوگل شود.
شما برای اطلاع از وضعیت رتبه سایتتان می توانید از وبسایت Alexa استفاده نمایید و آنرا ارزیابی کنید.
این چالش را می توان در این مقاله از از دو بعد بررسی نمود :
بعد اول آن است که لینک و عبارات وبسایت شما که دارای رنک خوبی در گوگل بوده است طی مرور زمان گرفتار افت بازدید تدریجی می شود که این افت تدریجی را می توان منطقی تلقی کرد که دلیل آنرا می توان پاره ای از مسائل دانست که مدیر سایت مذکور خواه ناخواه با آن درگیر شده و نقش پررنگی در آن مسائل داشته است.
بعد دوم و خطرناک آن را نیز می توان افت یکباره و چند روزه سایت نزد گوگل دانست.
به طور کلی عوامل افت بازدید در گوگل را می توان بر حسب تجربیات شخصی به موارد زیر خلاصه کرد :
1-افت ارزش و رتبه کلی دامنه سایت در گوگل به مرور زمان بر اساس بروزرسانی الگوریتم های جدید به دلیل مسائل داخلی و خارجی سئو سایت
2-بروزرسانی نکردن صفحات سایت و عدم رسیدگی به آنها نسبت به سایر رقبا در مرور زمان
3-کم شدن زمانی که یک کاربر در صفحه ای خاص از سایت می ماند به علت غیرقابل استفاده بودن مطالب و قدیمی بودن آنها ، در نهایت جایگاه وبسایت و عبارات در نتایج گوگل به نسبت مطالب بهتر و قوی تر رقبا افت پیدا می کند.
4-رعایت نکردن قوانین سئو داخلی سایت و عدم رسیدگی به موارد جدید به وجود آمده ( استفاده از پاپ آپ و لایت باکس ، رسپانسیو نبودن با موبایل و تبلت ، پایین آمدن سرعت سایت و …)
5-عقب ماندن از تکنیک های جدید سئو داخلی به نسبت سایر رقبا.
6-سپردن لینک های مورد نظر به متخصص غیرحرفه ای سئو و در نتیجه اسپم شدن و پناتی آنها ، همچنین اسپم شدن آنها توسط متخصصین سئو کلاه سیاه سایتهای رقیب نیز وجود دارد.
7-دستکاری عمدی یا غیرعمدی فایل Robots.txt و ایجاد تغییرات در آن برای غیرقابل دسترسی شدن بعضی از صفحات نزد خزنده گوگل
8-شکایت از وبسایت مبنی بر حق کپی رایت و انتشار بدون اجازه مطلب خاصی در وبسایت شما و جریمه شدن وبسایتتان توسط گوگل
9-تزریق کد آلوده به سورس وبسایتتان و هک شدن سایت بدون آگاهی شما از وجود آن
10-جلوگیری از ورود کاربر از گوگل به سایت به دلیل بلاک کردن سایت توسط آنتی ویروس ها مانند nod32
11-ارور ۴۰۴ شدن لینک های ورودی , شکسته شدن آنها از گوگل به دلایل عمدی و غیرعمدی
12-مرتب سازی لحظه ای نتایج گوگل بر اساس الگوریتم های جدید و بالانس و تغیرات متعدد برای جایگاه کلمات در بازه های زمانی کوتاه و تاثیر آن در بازدیدکننده های سایت شما از گوگل
13-انتخاب نکردن هاست مناسب برای میزبانی و افت در گوگل ( دان تایم های متوالی ، کند بودن سرور ، اسپم شدن ای پی سرور و... )
در صورت مورد توجه بودن و استفاده از مطلب فوق ، لطفا در بازنشر آن از ما حمایت نمایید و مطلب را با ذکر منبع درج کنید. چنانچه هرگونه سوال ، ابهام و یا نظر دیگری در این مورد دارید می توانید در قسمت دیدگاه همین مطلب با ما در میان بگذارید تا پاسخ گوی شما عزیزان باشیم.
موفق باشید.
نظرات
ضمن تشکر از مقاله بسیار خوب شما
ممکنه بفرمایید چطور میشه یک هاست خوب رو تست کرد ؟
غیر از وب سایت هایی که مانیتورینگ آپ تایم انجام میدن ، راه دیگه ای برای ارزیابی فاکتور های دیگه هاست وجود داره ؟